diumenge, 10 de juny de 2012

CONVERSANT AMB EL CARLES LLADÓ.
FA UNS DIES QUE ENS VA VISITAR EN CARLES LLADÓ, PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES, AMB QUI HEM COMPARTIT EL NOSTRE TREBALL D'AQUEST CURS.

LI VAM EXPLICAR COM HAVIA ESTAT D'IMPORTANT PER NOSALTRES DESCOBRIR LA QUADRÍCULA I TOT EL QUE ENS HA PERMÈS FER. VOLÍEM FER UN DINOSAURE QUE FOS COM DE VERITAT PERÒ QUE CAPIGUÈS AL NOSTRE PASSADÍS I HO HEM FET AMB UNA QUADRÍCULA, IGUAL QUE ELS EGIPCIS.

EL CARLES ENS HA DIT QUE ELS EGIPCIS EN SABIEN MOLT DE LA QUADRÍCULA, S'HAN TROBAT A LES SEVES PIRÀMIDES. PER A FER-LA SERVIR HEM DE PRENDRE DECISIONS.

LI HEM EXPLICAT COM HEM NECESSITAT LA QUADRÍCULA PER TROBAR UN ESPAI PER A CADASCÚ DE NOSALTRES A LA CLASSE. EL CARLES ENS HA DIT QUE LA QUADRÍCULA COBREIX TOTA LA SUPERFÍCIE I NO QUEDEN ESPAIS ENTRE ELS QUADRATS, AIXÒ NO PASSA AMB ELS CERCLES...

HEM CONTINUAT PARLANT DESCOBRINT, COM LA HISTÒRIA I EL CONEIXEMENT QUE HAN FET SERVIR ALTRES PERSONES S'HA PERSONIFICAT A LA NOSTRA CLASSE PER A FER-NOS PARLAT DE LA REPRESENTACIÓ, DE LA SUPERFÍCIE, DE L'ESPAI, DE LA PROPORCIÓ... PER PARLAR AMB CONEIXEMENT I RIGOR SOBRE IDEES MOLT IMPORTANTS AMB UN GRAN PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES I ENTRE NOSALTRES.

GRÀCIES CARLES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada