dimecres, 12 d’octubre de 2011

LA MARIONA I L'AGNÈS ENS PRESENTEN JULI VERNE

AQUEST ESTIU LA MARIONA, LA GERMANA DE L'AGNÈS HA LLEGIT UNA VERSIÓ DE LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES. HA PENSAT QUE, COM QUE NOSALTRES ESTEM LLEGINT EL LLIBRE, ENS AGRADARIA CONÈIXER UNA MICA MÉS EL SEU AUTOR, JULES VERNE.MIREU QUE ENS HA EXPLICAT LA MARIONA:
JULES VERNES ÉS UN ESCRIPTOR FRANCÈS QUE HA ESCRIT MOLTES NOVEL.LES DE CIÈNCIA FICCIÓ, D'AVENTURES. ELL SEMPRE PENSAVA COSES, VEHICLES, VIATGES QUE SEMBLAVEN DE MENTIDA I QUE DESPRÉS ES VAN INVENTAR I ES VAN DESCOBRIR MOLTS ANYS DESPRÉS COM ELS HELICÒPTERS I ELS SUBMARINS.
EL SEU PARE NO VOLIA QUE FOS ESCRIPTOR, VOLIA QUE ESTUDIES PER ADVOCAT, PERÒ NO VOLIA I VA DEIXAR DE DONAR-LI DINERS.
VA ESCRIURE GRANS OBRES COM VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA, L'ILLA MISTERIOSA , VINT MIL LLEGÜES DE VIATGE SUBMARÍ I LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES ENTRE D'ALTRES. UN DIA EL SEU NEBOT EL VA DISPARAR I ES VA QUEDAR COIX D'UNA CAMA PER TOTA LA VIDA.
AMB LES SEVES NOVEL.LES VA VOLER TRASPASSAR ALS JOVES EL SEU AMOR PER LA CIÈNCIA I PEL BÉ.
 LA MARIONA ENS HA PORTAT TOT EL TEMPS QUE TRIGA EN PLILEAS FOGG EN CADA ETAPA DEL SEU VIATGE I EL GERARD S. ENS HA PROPOSAT QUE TINGUEM UN MAPA DEL MÓN PER ANAR VEIENT PER ON VA VIATJANT. ARA MATEIX HA SORTIT DE SUEZ I VA CAP A BOMBAI EN EL VAIXELL MONGÒLIA.
UN VIATGE APASSIONANT...

1 comentari:

  1. Hola "VIATGERS I VIATGERES" sòc la Mariona.

    I he vist el vostra blog i es molt xulo, m'agrada molt.

    La meva explicacio espero que us vagi AGRADAR i que us vagi ser molt DIVERTIDA i INTERESANT.


    ADEU VIATGERS I VIATGERES.

    ResponElimina